Hajmegtartó kezelések

Egyedülálló hajmegőrző program

Klinikánkon nem csupán hajbeültetést végzünk, hanem egyedülálló hajmegőrző programmal és különböző fejbőrgyógyászati kezelésekkel várjuk Önt is! Így nem csupán a kopaszodásra adunk megoldást, hanem haja a lehető legjobb formába kerül rövid időn belül, rendkívül dússá válik és a hajbeültetés eredményén tovább tudunk javítani.

A hajhullás okai

A hajhullás okai

A nagymértékű hajhullásnak, kopaszodásnak számos oka lehet. Bár leggyakrabban hormonális okokra lehet visszavezetni, nem csak ez állhat a háttérben.

Mezoterápiás vitaminos hajkezelés

Mezoterápiás vitaminos hajkezelés

A mezoterápiás hajkezelés célja, hogy a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódását serkentsük, és fokozzuk a keratinképzést a hajas fejbőrön, valamint annak anyagcseréjét fokozzuk, hidratáljuk.

Speciális hajmegőrző program

Speciális hajmegőrző program

Több éves kitartó kutatások eredményeképpen saját laborunkban sikerült kifejlesztünk egy speciális hajmegőrző programot. Tudjon meg róla többet most!

Előtte-utána hajkamerás fotók

Előtte-utána hajkamerás fotók

Már az első hajgyógyászati kezelés után is jól kivehető a különbség a mikrokamerás fotókon. Kattintson ide az előtte-utána képek megtekintéséhez!

GYIK

GYIK

Azon kérdések gyűjteménye, melyeket pácienseink a leggyakrabban kérdeznek az orvosainkkal történő díjmentes konzultációk során.

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció

Tegye fel kérdéseit és kérjen személyre szabott árajánlatot klinikánk tapasztalt orvosaitól!

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációra most!

Műtéti időpontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!