Hajbeültetés

Hajbeültetés egyedülálló utókezelésekkel, ajándékkal és egyedi akcióval!

 
 

Klinikánkon a legmodernebb FUE 2 hajbeültetési módszerrel dolgozunk. A hajbeültetésre maximális hajgaranciát vállalunk, valamint olyan egyedülálló hajgyógyászati utókezelésekkel együtt kínáljuk, mellyel elérhető és hosszú-távon is megtartható a gyönyörű, dús haj.

Hajbeültetési módszerünk

Hajbeültetési módszerünk

Klinikánkon a legmodernebb FUE 2 hajbeültetési módszerrel dolgozunk. A hajbeültetésre maximális hajgaranciát vállalunk!

A műtét menete

A műtét menete

Pontos képet kaphat a műtét menetéről. Valamint hasznos információkkal látjuk el, hogyan érdemes felkészülni a műtétre, és mikor lehet utána munkába állni.

Előtte-utána fotók

Előtte-utána fotók

Nézze meg, milyen fantasztikus eredményt érhet értek el elégedett pácienseink a FUE2 (Follicular Unit Extraction) hajbeültetési módszerrel!

Szolgáltatásaink

Szakállbeültetés

Szakállbeültetés

Ha dúsabb vagy formásabb szakállat szeretne, szakállhiányos területet szeretne feltölteni, adott formára építeni, most már erre is van lehetősége. Kérjen ingyenes konzultációt. Egy-két napos beavatkozással végleges, tartós eredményt kaphat.

Szemöldökbeültetés

Szemöldökbeültetés

Elrontott, kiszedett, elkopott vagy hiányos szemöldökét most teljesen természetes módon megújítjuk. Saját hajból az igénye szerint újraépítjük. Az eredmény egy természetes, végleges és dús hatású szemöldök.

Hajsűrítés testszőrzetből

Hajsűrítés testszőrzetből

Ha már elfogyott a saját átültethető haja testszőrzetből tudjuk folytatni a haj dúsítását. Onnan ültetjük át, ahol nem fog hiányozni. Mell- vagy lábszőrből, hónaljból vagy a hátról, szakállból is képesek vagyunk elérni az egyre dúsabb hatást. Az áttelepített szőrtövek jól takarnak, a fejtetőn hajként fognak viselkedni. A hatás tartós, végleges. Különleges lehetőség, ha ritkának találja az eddigi hajbeültetésének az eredményét.

Utókezelések

Utókezelések

A hajbeültetést olyan egyedülálló hajgyógyászati utókezelésekkel együtt kínáljuk, mellyel elérhető és hosszú-távon is megtartható a gyönyörű, dús haj.

GYIK

GYIK

Azon kérdések gyűjteménye, melyeket pácienseink a leggyakrabban kérdeznek az orvosainkkal történő díjmentes konzultációk során.

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció

Tegye fel kérdéseit és kérjen személyre szabott árajánlatot klinikánk tapasztalt orvosaitól!

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációra most!

Műtéti időpontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!